Korisne informacije

PRVA NAGRADA U DVIJE KATEGORIJE

I ove je godine održana već tradicionalna Olimpijada krovopokrivača u organizaciji uglednog proizvođača crijepa i krovne opreme, tvrtke Bramac. U Umagu su ponajbolji krovopokrivači iz cijele Hrvatske predstavili svoje radove kako struci, tako i široj javnosti. Na ovogodišnjem natječaju su sudjelovale 84 tvrtke i obrta, s ukupno 156 prijavljenih objekata.

Prethodnih godina predstavnik krovopokrivačko-građevinskog obrta Makoter bio je član stručnog žirija koji je ocjenjivao radove prijavljene na natječaj, što nam je onemogućavalo sudjelovanje u samom natječaju. Ove godine željeli smo se okušati u ulozi natjecatelja i nismo pogriješili!

Osvojeno prvo mjesto u dvije kategorije, obiteljske kuće - novogradnja, te višestambene zgrade, objekti javne i poslovne namjene - sanacija, još je jedno veliko priznanje, ovaj put pristiglo od strane struke. Krovopokrivačko-građevinski obrt Makoter s ponosom će 2006. godine predstavljati Hrvatsku u ove dvije kategorije na međunarodnoj Olimpijadi krovopokrivača, gdje ćemo "odmjeriti snage" s najboljim krovopokrivačima Europe.

Pogledajte fotografije nagrađenih objekata:

 

Trajnost, sigurnosti i kvaliteta od 1938. godine!

Suosnivači i član

HUK

Certifikat

iso logo makoter

Kontakt

Makoter d.o.o.

Sjedište
Starča 11a, 10250 Lučko - Zagreb

Ured
Bisačka 21, 10000 Zagreb

Radno vrijeme
Pon - pet od 07.00 sati - 17.00 sati

OIB
68665607596