Usluge

Kvalitetno izveden krov i svi njegovi pažljivo riješeni detalji, zajedno sa svim ostalim elementima jedne stambene građevine pridonose kvaliteti i ugodnosti življenja. Stoga s posebnom pažnjom pristupamo svakom objektu, od trenutka prvog razgovora s investitorom, predlaganja rješenja i izrade ponude, pa sve do završne faze izvođenja radova.

Bilo da Vam je potreban novi krov ili sanacija već postojećeg krova, krovopokrivački obrt Makoter pobrinut će se da dobijete samo najbolje. Uostalom, za Vaš dom ništa manje od toga nije dovoljno dobro.

Osim podizanja i pokrivanja krovnih konstrukcija kosih krovova s uspjehom izvodimo radove izrade i polaganja hidroizolacija i na ravnim krovovima, a cjelokupni asortiman radova koje izvodimo obuhvaća sljedeće:

U suradnji s kvalitetnim kooperantima u mogućnosti smo Vam ponuditi i izvođenje grubih građevinskih radova ( zidarski, armiračko-betonski radovi isl. ), te završne unutarnje radove na uređenju interijera ( unutarnje obloge od gipskartonskih ploča, drvene lamperije isl. )

Trajnost, sigurnosti i kvaliteta od 1938. godine!

Suosnivači i član

HUK

Certifikat

iso logo makoter

Kontakt

Makoter d.o.o.

Sjedište
Starča 11a, 10250 Lučko - Zagreb

Ured
Bisačka 21, 10000 Zagreb

Radno vrijeme
Pon - pet od 07.00 sati - 17.00 sati

OIB
68665607596